Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Peloponnes Grækenland
Log ind Log ind
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Peloponnes Grækenland

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Peloponnes Grækenland

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Riis Rejser

I dette Tv-program giver Anne-Vibeke rejsetips til den skønne græske halvø Peloponnes - lige syd for Athen. Her besøger hun mange af Grækenlands mest historiske steder, men også skønne græske vin- og oliegårde. Sidst men ikke mindst går rejsen også til Delhi og Athen.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Grækenland er en af det mest populære feriedestinationer for solhungrende danskere, men landet er også kendt som vuggen for den vestlige civilisation og det moderne demokrati. Alle vegne er den græske historie meget nærværende og det er også den græske historiske, der er hele den røde tråd i dette rejseprogram ”På tur til Peloponnes”.

Feriebyen Tolo på halvøen Peloponnes er udgangspunkt for de mange historiske og kulturelle oplevelser på rejsen, hvor vi blandt andet besøger oprindelsesstedet for de olympiske lege i oldtidens Olympia, smager på græske vine i Nemea, og ikke mindst besøger nogen af Grækenlands mest berømte turistattraktioner som Akropolis i Athen og Delfi, der i antikken var hjemsted for det berømte orakel.

Der bliver også tid til et besøg i byen Korinth, der udover at være kendt for Korinth-kanalen, også er nævnt i apostlen Paulus skrifter i Korintherbrevene. Hele rejsen foretages i bus.

Programmet blev sendt første gang d. 16.1. kl. 21.35 på dk4.

Kan også ses i KLUB Anne-Vibeke Rejser - se nedenfor.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Fakta om Peloponnes, Grækenland

Hovedstaden i Grækenland er Athen. Halvøen Peloponnes, der er forbundet med fastlandet med Korinth-tangen, udgør den sydlige del af det græske fastland. Landskaberne på Peloponnes er meget varierede, med både bjerge og frodige dale og sletter, hvor der blandt andet dyrkes store mængder oliven, som anvendes både til at spise og ikke mindst til olivenolie. 

Befolkningstal: Ca. 1 mio.

Areal: 21.549 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 2.140 km til Athen

Mest besøgte attraktion: Olympia, Korinth, Nafplio, Mykene, Nemea, Mistras, Epidauros er bare nogle af det antikke Grækenlands perler. Husk også Delfi, Athen og det græske øhav.

Mere information:

Rejsebureau: Riis Rejser

Turistinformation: Grækenland

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben