Tv: Anne-Vibeke Rejser – Kärnten, Østrig
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Kärnten, Østrig

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Kärnten, Østrig

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Kärnten Werbung

Kärnten i Østrig er måske ikke landets meste kendte destination, men det er synd, for Kärnten har stort set alt, hvad man kunne ønske sig på en ferie – og især en campingferie. Naturoplevelser, grøn økovenlig ferie, luksuscamping og kulturel camping. Alt findes.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Anne-Vibeke besøger ikke bare adskille skønne og meget forskellige campingpladser, men også de attraktioner, der er omkring dem.

Rejsen begynder ved byen Villach, der er en interessant by, fordi den i flere tusinde år har været en del af hovedfærdselsåren mellem nord og syd – Tyskland og Italien. Herfra går rejsen til den naturskønne sø Faaker, hvor den familievenlige campingplads Strandcamping Gruber ligger. Anne-Vibeke besøger bl.a. også en citrongård, slottet Landskron med en stor abepark og søen Ossiacher.

Herfra kører Anne-Vibeke mod Pressegger søen i Nassfeld regionen og byen Hermagor med det imponerende naturområde ved Gailtal og Garnitzenklamm og det helt særlige Hotel Schloss Lerchenhof, inden rejsen afsluttes i den ubeskrivelige smukke og uberørte dal Obergail Tal, hvor Anne-Vibeke besøger en gård, hvor fast food defineres på en hel ny måde. Både madden og udsigten er i sig selv en rejse værd.

Programmet sendes første gang mandag d. 7.12.2020 kl. 20.30 på dk4 og igen d. 14.12. kl. 20.30.Anne-Vibeke på kanotur på søen Faaker i Kärnten

Fakta om Villach i Kärnten, Østrig

Kärnten er Østrigs femte største delstat og grænser op til Italien. Det betyder, at du er syd for Alperne, hvor klimaet er meget mere solrigt og stabilt både sommer og vinter.

Hovedstad Østrig: Wien.

Befolkningstal: Ca. 8,8 mio. - 558.000 i Kärnten

Areal: Ca. 83.879 km² - 9.538 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 1.300 (fra den dansk tyske grænse) 

Mere information:

Turistinformation: Østrig

Turistinformation: Kärnten

Her boede vi:

Camping Grubhof ved Faaker søen

Camping Schluga ved Pressegger søen - åben hele året
(
Hjemmeside på dansk)

Alpencamp Kärnten i Obergail dalen