Campingferie på Sandager Næs Camping ved Assens
Log ind Log ind
Campingferie på Sandager Næs Camping ved Assens

Campingferie på Sandager Næs Camping ved Assens

Sandager Næs Camping har alt det man har brug for på sin campingferie med hele familien - strand, swimmingpool, legeplads, lille havn, café, købmand, orden og hyggelige forhold. Og så ligger Fyn med et utal af oplevelser lige uden for døren.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Fjordudsigt og grønne lommer

På mange af standpladserne er her en herlig udsigt til enten Lillebælt eller Emtekær Nor, men du kan også vælge at ligge længere tilbage tæt på købmanden og den store facilitetsbygning. Uanset, hvor du slår dig ned, er her grønne læhegn og du  fornemmer ikke pladsens størrelse. Du kan altså vælge din helt egen hyggekrog alt efter, hvad du er til. Når du ankommer, får du selv lov til at gå ind og finde din plads. Det er suveræn service.Har du ikke selv din feriebolig med, kan du leje hytte - her er flere slags hytter at vælge mellem.

Imponerende legemiljø

I området ned mod vandet er her er stort rekreationsområde og hatten af for, at dette ikke er disponeret til standpladser. På den store legeplads er her alverdens muligheder for sportsudøvelse og på plænen ved siden af kan børn og voksne spille fodbold. Det grønne område giver luft og fornemmelsen af højt til loftet. Dette er et godt sted at lægge sig, hvis du har børn med. Især mindre børn, fordi du kan holde øje med dem, mens du  hygger foran din campingvogn eller dit telt. Ved siden af legepladsen er der kælezoo.

Hyggelig lille havn

Campingpladsen har sin egen lille havn og på grund af det lave vand i Emtekær Nor er det kun mindre joller, der kan gå ind til pladsen. Fra bådbroen kan børnene få timer til at gå med at fange krabber og fisk i deres små net, eller bare ligge på broen og kigge ned i vandet.

Sandager Næs har egen strand

Inden på selve campingpladsen er der en mindre og meget børnevenlig sandstrand. Her kan der også spilles beachvolley. Ca. 800 meter fra pladsen ligger stranden ud mod Lillebælt. Der er med andre ord flere muligheder for at nyde strandlivet.

Eller en tur i poolen

Som om strandene ikke opfylder badeønskerne i rigelig grad, så har Sandager Næs Camping også en swimmingpool. Den er solopvarmet, så den har en konstant temperatur på 25 grader. Swimmingpoolens helt store trækplaster er den store rutsjebane. Ved siden af poolen er der café med forskellige snacks. Flere gange om ugen tilbydes wellness på campingpladsen.

Perle for teltcampister

På campingpladser møder jeg Irene og Niels Nielsen fra Bække ved Vorbasse, der er på cykelferie Fyn rundt. 

- Vi orkede ikke at cykel længere i dag, så vi kørte bare ind og tog chancen. Om få minutter har vi sat teltet op og så kan vi nyde fjordudsigten resten af dagen. Det er virkelig en hyggelig campingplads det her, fortæller de to aktive gæster.

Imponerende med plads

To andre familier har slået sig ned lige ved siden af legepladsen, så børnene kan lege frit og komme og gå som de vil. Lille Dea hygger sig gevaldigt på den store fodboldbane, som hun har næsten for sig selv.

Flot facilitetsbygning og hytter

Man får et rigtig godt indtryk af Sandager Næs Camping, fordi tingene er i orden. Rengøring er i top og både udlejningshytter og den store facilitetsbygning er velholdt og i orden. hvilket ses alle steder. Man føler sig godt til pas.

Udflugter i området

Lej en kano og udforsk området i Emtekær Nor.
Tag kajakken med og oplev marsvin ved Bogø eller Årø i Lillebælt.
Udnyt det imponerende og børnevenlige cykelnet, som hele Fyn har.
Besøg Assens
Prøv skinnecykler til Tommerup.
Husk fiskestangen og fiskenet.
Egeskov slot og alle de andre slotte på Fyn.