Oplev sælsafari på Rømø
Log ind Log ind
Oplev sælsafari på Rømø

Oplev sælsafari på Rømø

Kom med på rigtig safari i Vadehavet og oplev det største rovdyr i regionen, spættet sæl. Det er en spændende oplevelse.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Oplevelser fra skib

SælSafarien foregår med kutteren Rosa Paluga, som kun har en dybdegang på 1,4 meter, hvilket betyder at vi kan komme længere ind i Vadehavet og tættere på sælerne end med noget andet skib. Rosa Paluga kan medtage op til 50 gæster pr. tur. SælSafarien starter med sejlads fra Havneby til Sild med Rømø-Sild Færgen. På sejlturen gennem Vadehavet orienteres om safariens indhold og der bydes på en kop kaffe eller vand. SælSafari ledes selvfølgelig af Sort Safaris® engagerede guider, der altid ved, hvor de absolut største sæloplevelser findes. 
På turen fiskes der naturligvis også med minitrawl efter havbundens smådyr som krabber, søstjerner m.m. - et hit hos både børn og voksne. Turen har en samlet varighed på ca. fire timer og kræver praktisk udetøj, der tåler at blive vådt.
Der guides på tysk og dansk og i mindre omfang også engelsk, hvis dette ønskes. SælSafari afvikles i juli og august hver tirsdag, torsdag og lørdag og i september hver torsdag og alle ture starter kl. 09.45 fra Havneby. Billetter kan købes online hos Sort Safari eller på Tønder og Rømø Turistbureauer.

Kom helt tæt på sælerne

Kom helt tæt på sælerne

Husk reservation

På hjemturen tilbydes en maritim SælSafari-menu bestående af lækker stjerneskud og isbæger. Det anbefales at man køber SælSafari med menu, så er maden klar til hjemturen og oplevelsen godt afsluttet. Der er som nævnt et begrænset antal pladser på Rosa Paluga, hvorfor der opfordres til, at man reserverer plads, når man ønsker at nyde sol, sommer og sæler i Vadehavet.
Husk: Det anbefales altid at booke plads, da der desværre ofte må afvises gæster.
NB! Der er mulighed for chartringer på tidspunkter uden for sejlplanen.

Sælsafari på Rømø

Sælsafari på Rømø

Fakta om Danmark - Sønderjylland

Sønderjylland omfatter det sydligste Jylland fra Rømø i vest til Sønderborg i Øst.

Mest besøgte attraktion: Dybbøl Mølle ved Sønderborg, Nationalpark Vadehavet ved Rømø, Tønder og Møgeltønder

Mere information:

Campingpladser i Sønderjylland

Turistinformation: Sønderlylland

Turistinformation: Danmark