Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus
Log ind Log ind
Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Weinsberg, Isabella, DCU

Anne-Vibeke tager dig i dette program med på ferie i Aarhus. Temaet for programmet er gode råd til, hvordan du tager på storbyferie uden at blive ruineret.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Anne-Vibeke giver masse gode råd til storbyferie på budget

I programmet tager Anne-Vibeke dig med til det nye Moesgaard Museum, Den Gamle By, Egå Engsø, Lisbjerg, Marselisborgskovene mm. Naturen omkring Aarhus er enestående i form af både hav og skov, og det passer perfekt ind i en af Anne-Vibekes rejsemottos "Naturen er gratis", som hun også bruger som # på sociale medier, hver gang hun finder et perfekt sted.

Udgangspunkt for hele turen er campingferie i en Weinsberg-campingvogn på DCU-Camping Blommehaven, der ligger syd for Aarhus – helt ud til vandet og midt i skoven under 10 km fra Aarhus bymidte. Camping er helt klart en oplagt mulighed, hvis feriebudgettet er stramt. Lån et telt eller lej en hytte, hvis du ikke selv har campingudstyr.

Anne-Vibeke giver også sammen med gæsterne på campingpladsen en masse gode råd til, hvordan du får feriebudgettet i en storby til at række lidt længere.

Programmet blev sendt første gang mandag 1.5. 2017 kl. 20 på dk4.

Fakta om Danmark - Aarhus

Aarhus er Danmark næststørste by og grundlagt i midten af 700-tallet. Byen oprindelige navn var Aros - åen udmunding - og i dag er Aarhus' største museum med moderne kunst opkaldt efter. I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad.

Århus eller Aarhus
1. januar 2011 skiftede Århus Kommune å’et ud med et dobbelt-a, når byens navn staves, men det er det er dog stadig korrekt at bruge å og skrive Århus. 

Befolkningstal: Ca. 280.000

Mest besøgte attraktion: Den gamle by, ARoS, Tivoli Friheden, Marselisborg Slot og skovene omkring, Moesgård Museum og Musikhuset.

Mere information:

Turistinformation: Aarhus

Turistinformation: Danmark

Campingferie i Aarhus:

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven
Husk du som medlem af DCU får rabat.