Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Øhop Limfjorden
Log ind Log ind
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Øhop Limfjorden

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Øhop Limfjorden

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Rollerteam, Vendelbo Vans og Destination Limfjorden

Anne-Vibeke rejser i dette tv-program fra Skive til lydbyen Struer via de mange øer, som ligger i denne del af Limfjorden.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Hele den vestlige del af Limfjorden er nemlig kendt for sin mange øer som Fur, Venø, Morsø og Jegindø, men også den smukke Jesperhus blomsterpark og en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge Spøttrup Borg og det er netop alle disse steder, som Anne-Vibeke besøger i dette rejseprogram i serien Anne-Vibeke Rejser.

Naturen er uberørt og varieret og flere steder som Hanklit og Knudeklinten, hvor du finder det helt særlige moler, kandiderer til at komme på Unescos liste over naturseværdigheder. De er oplagte til skønne vandre- og cykelture.

Destination Limfjorden er også Danmarkskendt for at være et udsøgt spisekammer med både skaldyr og velsmagende landbrugsprodukter.

Hele rejsen foretages i en autocamper, fordi området er flydt med både små og store campingpladser, men også hyggelig og naturskønne autocamperpladser, så Anne-Vibeke giver også en masse inspiration og gode råd til at rejse med netop autocamper.

Programmet sendes første gang mandag d. 20.11. kl. 21.05 på dk4. Sendes næste gang d. 18.12. kl. 21.35.
Programmet har ONLINE premiere i KLUB Anne-Vibeke Rejser d. 28.11. kl. 21.

 

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben