Tv: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie Lolland - Langeland
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie Lolland - Langeland

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie Lolland - Langeland

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Oase Outdoors og Færgen

Danmark er ideel til øhop og især i det sydfynske øhav, hvor øerne er fint forbundet af både færger og broer. I programmet besøger Anne-Vibeke Lolland, Fejø og Langeland.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Anne-Vibeke begynder rejsen på Lolland, hvor pløkkerne slås i på Kragenæs Marina Lystcamp, der ligger for foden af det imponerende kunstmonument Dodekalitten og lige ud til vandet. Det er også her fra færgen går til bl.a. Fejø, hvor Anne-Vibeke besøger Kernegaarden, der især er kendt for sin æblecider. Herfra går turen retur på solnedgangstur i båd direkte til marinaen, der ligger sammen med campingpladsen.


I hyggelige Nakskov besøger Anne-Vibeke bl.a. kulturskibet og vinproducenten Østergaard Vinmageri, der ligger lidt uden for byen.
Rejsen fortsætter med færgen til Langeland, hvor teltet slås op Ristinge SommerCamp, inden Anne-Vibeke tager ud og ser nærmere på øens seværdigheder. Hun besøger bl.a. ”De Vilde Heste” og Tranekær Slot.

I programmet har Anne-Vibeke også to teenagepiger med på tur. Den ene er Anne-Vibekes datter Mie på 13 år og hendes veninde Signe.

Programmet blev sendt første gang den 2. april 2018 kl. 21.00 og igen den 9. april kl. 21.30 på dk4.