Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordjylland
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordjylland

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordjylland

Tag med Anne-Vibeke til Toppen af Danmark, til Vendsyssel eller til det, der folkemunde bare hedder Nordjylland. Faktum er i hvert fald at du ikke kan komme længere mod nord i vores skønne kongerige.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Udgangspunktet for hele rejsen er en ferieform, er vinder mere og mere frem, fordi den foregår i en luksushytte på DCU Camping Ålbæk Strand, der ligger lige ud til Kattegat.
Området er spækket med oplevelser – også om efteråret – og mange af dem er faktisk bedre på denne årstid, fordi du virkelig kan mærke naturens kræfter.
Anne-Vibeke besøger bl.a. Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og Den Tilsandende Kirke, Katsig Bakker, hvor naturvejleder Søren Hoff Brøndum giver gode råd til efterårets svampejagt. Rejsen går også til Grenen, Skagens Museum og Nordsøen Oceanarium.  

Anne-Vibeke giver også gode råd til en anderledes form for campingferie uden for højsæsonen.

Programmet blev sendt første gang mandag d. 6.9. kl. 20 på dk4.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Fakta om Nordjylland - Skagen / Ålbæk

Nordjylland / Vendsyssel er også Danmarks 3. største ø og kendt for et væld af skønne ferieoplevelser. Alle ligger mellem Limfjorden og Vesthavet til Kattegat og Skagerrak.

Mest besøgte oplevelser: Skagen, Grenen, Skagen Museum, Rudbjerg Knude, Råbjerg Mile, Den tilsandede Kirke, Skallerup Klit, Klitmøller, Nordsøen Ocenarium, Lille Vildmose, Fårup Sommerland.

Mere information og overnatningssteder:

Turistinformation: Toppen af Danmark

Turistinformation: Danmark

Her boede vi:

DCU Camping Ålbæk Strand 
Husk du får rabat som medlem