Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordsjælland
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordsjælland

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordsjælland

Anne-Vibeke besøger i dette program to vidunderlige campingpladser Hillerød Camping og Nivå Camping, hvor både campingvogn og Kampa-luftforteltet stilles op. Begge campingpladser er gode udgangspunkter for hhv. oplevelser inde i landet og ude ved kysten, fordi der ikke er store afstande.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Anne-Vibeke besøger to vidunderlige campingpladser Hillerød Camping og Nivå Camping, hvor både Caravelair campingvognen og Kampa-luftforteltet stilles op. Begge campingpladser er gode udgangspunkter for hhv. oplevelser inde i landet og ude ved kysten, fordi der ikke er store afstande.

Anne-Vibeke besøger bl.a. strandene ved Gilleleje og Hornbæk og er med til noget helt nyt på Hornbækhus, hvor fællesspisning sammen med mange andre aktiviteter er i højsæde. Anne-Vibeke fortsætter i den gastronomiske boldgade og lægger også vejen forbi Peter Beier Chokolade og Gundekildegaard i Rågeleje, der er kendt for Danmarks bedste bær.

Nordsjælland er et sandt eldorado, når det kommer til aktiv ferie, fordi der aldrig er langt til kysten, søer og skove. Anne-Vibeke finder kajakken frem på Esrum Sø og prøver noget så usædvanligt som at spille polo i Copenhagen Polo Club.

Nationalparken Kongernes Nordsjælland er en sand kulturskat og ingen rejse til dette område uden at lægge vejen forbi Frederiksborg Slot og Esrum Kloster.Frederiksborg Slot

Programmet sendes første gang 4. marts 2019 kl. 20 og igen 11. og 18. marts kl. 20.30 på dk4.

Fakta om Danmark - Nordsjælland - Hillerød - Nivå

Nordsjælland er området nord for København med kendte byer som Helsingør, Hillerød, Hundested og Fredensborg. Området kaldes også for Kongernes Nordsjælland, fordi der er så mange "royal" attraktioner.

AnneVibekeRejser anbefaler bl.a.:

Fredensborg Slot

Esrum Kloster

Kajak på Esrum Sø

Spis chokolade hos Peter Beier og jordbær på Gundekildegård

Spil Polo her

Find flere attraktioner og oplevelser her:

Turistinformation: VisitNorsjælland

Vi boede på Hillerød Camping og Nivå Camping

Se også: Dansk Camping Unions campingpladser