Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Ans Rejser
Anne-Vibeke Isaksen
Vært og rejsejournalist
Vi tager dig med på en smagsoplevelse og sanserejse af de store, når vi tager dig med på en rejse i det midt- og vestjyske, for at besøge ildsjæle der virkelig brænder for den gode smag. Udgangspunktet for denne smagsrejse er Dolphin Hotel i Herning, som drives af Ans Rejser, der også står bag denne rejse, Smagen af Danmark.
Smagen af Danmark er et rejsekoncept fra Ans Rejser og går ud på at besøge lokale aktører, der har det lokale, ofte økologi på dagsordenen. På rejsen besøger vi:
Vestjyske Delikatesser, Tvis
Vestervig Kirke, Vestervig
Agger Tange
Stenbjerg kro i Nationalpark Thy
Brænderiet Limfjorden, Sundsøre
Axel Månsson A/S, Brande
Gyvelborg økocamping og gårdbutik, Nørresnede
Ømosebær, Kjellerup
Cold Hand Winery, Randers
Mere information: