Tv: Anne-Vibeke Rejser – Ægina - Tolo, Grækenland
Log ind Log ind
ONLINE NU: Anne-Vibeke Rejser – Ægina - Tolo, Grækenland

ONLINE NU: Anne-Vibeke Rejser – Ægina - Tolo, Grækenland

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Bravo Tours

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med til to vidunderlige destinationer i Grækenland. Rejsen begynder på den lille uspolerede ø Ægina i Den Saroniske Bugt bare 15 km sydvest for Grækenlands hovedstad Athen og herfra går rejsen videre til feriebyen Tolo, der ligger på halvøen Peloponnes.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Oplevelserne ligger som perler på en snor. På Ægina tager Anne-Vibeke dig med til hovedbyen af samme navn, det historiske Aphaia-templet og ikke mindst øens smukke strande og lunde med pistacietræer. Ægina har ingen lufthavn, så hvis man opleve en græsk autentisk ø, så er det her.

Den næste destination er Tolo, der er et perfekt udgangspunkt for hele Peloponnes mange historiske seværdighed så som Nafplio, Korinth, Olympia, det antikke stadium Edidaurus og meget mere, men også et ferieparadis for dem, der vil dase på sandstranden og bade i det azurblå hav. På begge destinationer kan du rejse rundt på egen hånd eller tage med på guidede tur med danske turguider.

Det hele krydres med et skønt klima stort set hele året, et yderst velsmagende køkken og de gæstfrie grækere, som du ikke kan undgå at tage med hjem i hjertet.

Det er virkeligt et område, der byder på et hav af oplevelser, men som også kan kombineres på mange måder. Du kan tage på klassisk charterferie, men du kan også kombinere det med storbyferie i Athen eller øhop til flere af de skønne græske øer, hvis du har mere tid.

I programmet giver Anne-Vibeke dig også gode råd til at rejse rundt i området og inspiration til meget forskellige slags hoteller.

Programmet sendes første gang mandag d. 4.3. kl. 21.05 på dk4. 
ONLINE premiere i KLUB Anne-Vibeke Rejser d. 1.4. kl. 21. Læs mere om KLUBBEN her.

Fakta om Grækenland

Hovedstaden i Grækenland er Athen. 

Befolkningstal: Ca. 10,8 mio.

Areal: Ca. 131.940 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 2.140 km til Athen

Mest besøgte attraktion: Athen med bl.a. Akropolis, men også det græske ø-hav er velbesøgt

Mere information:

Rejsebureau: Bravo Tours

Turistinformation: Grækenland

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben