Italiensk gourmet-glamping på Lidoen
Log ind Log ind
Italiensk gourmet-glamping på Lidoen

Italiensk gourmet-glamping på Lidoen

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Marina di Venezia

Luksus camping, gourmet under varme himmelstrøg er noget de fleste feriehungrende kan nikke ja til på deres tjekliste. Hvis det ovenikøbet er på en campingplads, hvor du har alt lige uden for døren, kan ferien næppe blive meget bedre.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Vi har besøgt den femstjernede campingplads Marina di Venezia – en af Italiens bedste, der nu også satser på luksus camping. Ikke bare når det kommer til beboelse men på hele ferien. 
Pool på Marina di Venezia

Camping med luksus

Nøglen sættes i den store yderdør og bag den gemmer sig en bolig, der på ingen måder minder om traditionel camping. De såkaldte Garden Villaer består af to huse med en 100 % lukket have imellem. Hele boligen er på 100 m2 og der er lukket af, så man har det hele for sig selv. De to boliger består af stort rummelig køkken og stue, soveværelse og børneværelser med hver deres badeværelse. Der er ganske enkelt tale om en luksusbolig, der er indrettet i lys og moderne design. Haven er også rummelig og har komfortable havemøbler samt grill og så er den naturligt afgrænset af høje plantevægge med forskellige planter som f.eks. lavendel. Man kan hverken se eller høre sin naboer og det i sig selv er ganske imponerende på en campingplads, der har over 12.000 gæster i højsæsonen. Man skal kun have sine egne personlige ferieting med sig. Garden Villaen er udstyret med sengetøj og håndklæder nøjagtigt som et hvert andet moderne ferieresort.
Lukuscamping på Marina di Venezia

Restauranten Piacer Mio

Campingpladsen Marina di Venezia er som en by, der har alt. Du kan spise ude og hjemme på alle niveauer. Hvis du virkelige vil forkæle dig selv vil et besøg på restauranten Piacer Mio, der betyder min glæde, være ren forkælelse. Her serveres det bedste af det bedste fra det velsmagende italienske køkken og det er igen i yderst delikate omgivelser. Menukortet er en sand palette af den ene veltilberedte ret efter den anden og skulle der være plads til dessert, så er isen naturligvis på hjemmelavet og italiensk. Det lyder måske dyrt, men det er det ikke. Der er taget højde for at alle skal kunne have råd til denne oplevelse mindst en gang på ferien. Restauranten er ikke så stor, så bestil gerne plads i god tid, især i højsæsonen.
Piacer Mio på Marina di Venezia

Ferie under bagende sol

Det fine ved Marina di Venezia er i virkeligheden, at campingpladsen rummer alle slags campinggæster. Du kan bo her i dit lille spidstelt, i teltvogn, i campingvogn eller i en stor autocamper. Det ene udelukker ikke det andet. Alle gæster har adgang til den 1,2 km lange brede sandstrand, det enorme poolanlæg AquaMarina Park, animationsprogrammet, alle aktiviteter og underholdning. Som oftest er det hele begunstiget af en bagende sol fra oven, og det er noget de fleste solhungrende danskere elsker.
Stranden ved Marina di Venezia

Podeltaets oplevelser

Hvad området måske mangler uden for campingpladsen, findes i høj grad inde på pladsen og området er på mange måder mest for dem, der bare gerne vil slappe af på hele ferien. En tur til Venedig er dog oplagt. Sørg for at komme afsted tidligt om morgen, for der er altid mange turister i Venedig. Færgen går fra Punta Sabbioni, få km fra campingpladsen, direkte til centrum af Italiens mest kendte attraktion. Du kan også leje en cykel og tagen en frisk tur ud på digerne i Lio Piccolo i Podeltaet. Igen kan det anbefales at komme afsted tidligt på dage, inden temperaturerne gør fysisk aktivitet til en anstrengt affære. De små byer, som Cavallino og Treporti, er også et besøg værd og især når der er marked i byerne.
Lio Piccolo

32 campingpladser på den italienske lido

Med hele 32 campingpladser på den italienske lido, så kan det være svært at finde det helt rigtige. Niveauet er meget højt og erfaringerne med camping er mange, så du kan ikke gå helt gal i byen.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Fakta om Italien - Lidoen

Campingplads: Marina di Venezia, Via Montello, 6, 30013 Punta Sabbioni VE, Italien
Antal stjerner: *****         

Afstand fra Danmark: Ca. 1.530 (Padborg)
Marina di Venezia er den sidste campingplads på Lidoen.

Sandstrand: 1,2 km

Mere information om campingpladsen:
Marina di Venezia

Mere information om området:
Cavallino-Treponti

 

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben