Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Cavallino-Treporti, Lidoen
Log ind Log ind
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Cavallino-Treporti, Lidoen ONLINE NU

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Cavallino-Treporti, Lidoen ONLINE NU

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Cavallino-Treporti

Den italienske Lidoen eller Venedigs Lido, som den også kaldes, er en af de meste eftertragtede feriedestinationer i Italien og det er netop til denne 11 km lang landtange, som Anne-Vibeke besøger i dette rejseprogram.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Foredrag med Anne-Vibeke

Kom til gratis foredrag tirsdag d. 18.6. kl. 20 og få masser af rejsetips til Lidoen, Venedig og de andre øer i lagunen.

Tilmeld dig her

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Lidoen, som området kaldes i danske folkemunde, har den venezianske lagune på den ene side og Adriaterhavet på den anden side. Her bor kun ca. 20.000 mennesker, men ca. 6 millioner turister holder ferie i dette område Cavallino-Treporti.

Langt de fleste kommer her for at dase på stranden, hvilket også er ganske fantastisk, fordi vandet er børnevenligt, sandet er fint og solen bager fra oven, men området har bare så meget mere at byde på.

Anne-Vibeke er hoppet på cyklen for at dykke ned i historien og se på områdets mange forsvarsanlæg. Den historie overrasker de fleste. Hun tager også øhop i lagunen, men ikke til Venedig, som de fleste kender, men til gengæld til mindre kendte øer som Torcello og Burano. I det hele tager er Lidoen perfekt til aktiv ferie – en kajaktur i lagunen er oplagt.

Sidst men ikke mindst kigger Anne-Vibeke nærmere på de mange campingpladser, som området er så kendt for og det samme gælder det lokale køkken, som på disse kanter er helt lokalt. Alt dyrkes i baghaven og fisk og skaldyr kommer direkte fra havet eller lagunen.

Programmet har premiere mandag d. 6.2. kl. 21.05 på dk4 og premiere i KLUB Anne-Vibeke Rejser d. 22.2. kl. 21

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Fakta om Italien - Venedig

Cavallino-Treporti hedder denne skønne feriedestination ved Venedig. I folkemunde kaldes den Lidoen. Denne landtange har den venezianske lagune på den ene side og Adriaterhavet på den anden side.  

Afstand fra Danmark: Ca. 1.530 (Padborg)

Sandstrand: 11 km

Største seværdigheder: Stranden, lagunen med øhop til Venedig, Burano, Murano, Torcello, Forsvarsanlægget Pisani, Naturområdet Lio Piccolo

Mere information om området og de mange campingpladser på Lidoen:
Cavallino-Treponti

 

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben