Tv: Anne-Vibeke Rejser – Maggiore søen
Log ind Log ind
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Maggioresøen

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Maggioresøen

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Riis Rejser

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med til den italienske sø Lago Maggiore, der med sine 212 km2 er en af største søer i Alperne og den andenstørste sø i Italien. Ca. 80 % af søen ligger i Italien, mens 20 % ligger i Schweiz, som vi også skal besøge i dette program. Søen er 370 m dyb og ligger ca. 200 meter over havets overflade omgivet af bjerge, hvilket gør området til et naturskønt sted med masser af muligheder for oplevelser.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Udgangspunktet for rejsen er den charmerende by Stresa, hvis historie går helt tilbage til år 998. Anne-Vibeke besøger også de tre mest kendte øer i Maggiore, nemlig øerne Isola Bella – den smukke ø, Isola Superior (eller Pescatori) fiskernes ø og sidste men ikke mindst Isola Madra – moderøen, som alle er meget forskellige.

Anne-Vibeke tager også ud og ser på området lidt længere væk fra Stresa. Hun tager f.eks. på den 52 km lange togtur fra Domodossola over Centovalli passet til byen Locarno på den schweiziske side af Maggiore. Hun besøger millionbyen Milano og vinområdet Piemonte.

Hele rejse foregår i bus sammen med en gruppe danske gæster og bussen bruges i kombination med søens færger til at komme rundt og opleve Maggiore søens mange seværdigheder.

Programmet blev sendt første gang på dk4 mandag d. 6.3.23 kl. 21.05 og ONLINE i KLUB Anne-Vibeke Rejser d. 21.3.23 kl. 21

Fakta om Italien

Hovedstaden i Italien er Rom.

Befolkningstal: Ca. 61 mio.

Areal: Ca. 301.338 km²         

Afstand fra Danmark: Ca. 1.534 km til Rom. Ca. 2.030 km til Sicilien.

Mest besøgte attraktion: Mest populære destinationer er Toscana, Gardasøen, Lidoen, Piemonte og Rom, men Italien er meget meget mere hele året rundt.  

Mere information:

Oplev Italien på en busrejse: Riis Rejser

Turistinformation: Italien

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben