Tv: På tur til Syditalien rundt
Log ind Log ind
Tv: På tur til Syditalien rundt

Tv: På tur til Syditalien rundt

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Riis Rejser

Tv-serien På tur til.. tager dig denne gang med på en rundrejse den sydlige del af Italien, nærmere betegnet i regionen Apulien, der ligger i støvlens hæl.

Lasse Løndahl Henriksen

Lasse Løndahl Henriksen

Fotograf

Tilføj favorit

Undervejs stopper vi også i nogle af naboregionerne. Rundrejsen foregår med bus, og der er dansk rejseleder med, som både hjælper med det praktiske under vejs, og ikke mindst fortæller om alle de forskellige destinationer vi kommer til på turen. Destinationer, der byder på historiske, kulturelle og ikke mindst kulinariske oplevelser af de helt store. Vi besøger bl.a. byerne Orvieto, Bolsena, Assisi, og Todi, men også det imponerende Reggio Caserta med over 1200 værelser og en enestående park, der er Italiens svar på Versaille. Længere mod syd tager vi udgangspunkt i byen Bari, og herfra besøger vi de små havnebyer Monopoli og Trani, samt Alberobello med de berømte Trullihuse. På rejsen ser vi også nærmere på produktionen af vin og olivenolie og ikke mindst den gode italienske mad. Programmet sendes første gang den 2.5. kl. 21.05 på dk4.

Fakta om Italien - Apulien

Apulien - Puglia på italiensk - er en region i det sydøstlige Italien og udgør hele "hælen" i den italienske støvle.  Den grænser op til regionerne: Molise mod nord, Campania mod vest, og Basilicata mod sydvest. 

Hovedstad: Bari

Befolkningstal: Ca. 4mio.

Areal: Ca. 19.345 km²         

Afstand fra Danmark: Ca. 2.200 (Dansk tyske grænse ved Padborg)

Mest besøgte steder: Byerne Bari, Trani, Monopoli, Orvieto, Alberobello, Trullihuse, Gargano-halvøen

Mere information:

Turistinformation: Italien

Oplev Italien på en busrejse: Riis Rejser