Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Schweiz
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Schweiz

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser – Schweiz

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Riis Rejser

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med til alpelandet Schweiz, hvor hun giver rejsetips til skønne destinationer som Luzern, Lugano og Schweiz’ ældste by Chur.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

For at se dette indhold kræves klub-medlemskab

Læs mere

Allerede medlem?

Der er rigtig meget at opleve i Schweiz og i dette program besøger hun hovedsageligt den østlige og sydlige del af landet, hvor du udover de smukke byer kan opleve storslåede natur. Anne-Vibeke tager dig både med op i Pilatus-Kulm banen til Pilatusbjerget, en tur over det storslåede Gotthardpasset, ind i den uberørte Verzasca-dal og sidst men ikke mindst med toget over Bernina-passet, der er på UNESCOs verdensarvsliste, før rejsen afsluttes i den dramatiske Rheinschlucht, der går for at være Europas svar på Grand Canyon.
Rejsen foregår i bus, men du kan selvfølgelig også tage ruten i egen bil eller autocamper. Fordelen ved busrejse er, at der er dansk rejseleder med, der kender området og kan fortælle i detaljer om alt det, du oplever under vejs. I egen bil har du friheden, men skal også selv sørge for alt. Uanset hvad, så skuffer destinationerne ikke. Der er mere end rigeligt til en uges ferie.

Programmet blev sendt første gang d. 3.1.2022 kl. 20 på dk4.

Foredrag med Anne-Vibeke om Schweiz

I KLUB Anne-Vibeke Rejser holder vi en masse foredrag med rejsetips - her kan du se foredrag med rejsetips til rejser i Schweiz. Kun for KLUB Anne-Vibeke Rejser abonnenter.

For at se dette indhold kræves klub-medlemskab

Læs mere

Allerede medlem?

Fakta om Schweiz

Schweiz' officielle navn er Schweizerische Eidgenossenschaftlovenien og ligger i Centraleuropa. Det grænser op til Tyskland, Frankrig, Italien, Liechtenstein og Østrig. 208 bjerge er over 3.000 meter. Der tales fire officielle sprog - tysk, fransk, italiensk og rætoromansk.

Hovedstad: Bern - største by er Zürich

Befolkningstal: Ca. 8 mio.        

Afstand fra Danmark: Ca. 900 km fra den dansk-tyske grænse

Areal: 41.285 km²

Mest besøgte attraktioner/byer:  Zürich, Geneve, Bern, Luzern, Matterhorn, Jungfraujoch Top of Europe,  Interlaken, St. Gotthard, Chur og Bernina Express

Mest kendt for: Ure som Omega, Rolex og Tag Heuer. Ost - der findes over 450 slags. Chokolade - schweizerne spiser gns. 10 kg om året

Mere information:

Turistinformation: Schweiz

Find campingpladser i Schweiz

Busrejser til Schweiz med Riis Rejser