Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Vestslovenien
Log ind Log ind
Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Vestslovenien

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Vestslovenien

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Adria

Det er efterår og Anne-Vibeke har pakket autocamperen til en tur gennem Vestslovenien – et område mange "bare" kører igennem på vej til f.eks. Kroatien, men det er en skam for det lille land, der ligger i Centraleuropa, har utrolig meget at byde på.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Enestående oplevelser både over og under jorden

Slovenien blev selvstændigt d. 25.juni 1991 efter Jugoslavien gik i opløsning og siden 2004 har landet været medlem af både EU og NATO. Selvom landet er lille er der både kyst, skov, store åbne sletter og bjerge. Og hvad Slovenien måske mangler over jorden, finder du under jorden. 
Anne-Vibeke besøger Postojna grotten, der er Sloveniens mest besøgte attraktion, men Anne-Vibeke kommer bl.a. også til den smukt beliggende Bledsø, den hyggelige Vipavadal og Piran, der med sin skønne beliggenhed ved Adriaterhavet sagtens kunne forveksles med en kulturrig norditaliensk by.
Anne-Vibeke kører hele turen i en Adria autocamper og giver undervejs gode råd til campingferie på denne årstid, men også til hvordan man bruger landets autocamperpladser, der ofte ligger ved de store attraktioner.

Programmet blev sendt første gang d. 7.11.2016 kl. 21.00 på dk4

Fakta om Slovenien

Slovenien ligger i Centraleuropa og grænser op til både Italien, Kroatien, Østrig og Ungarn. Landet blev selvstændigt d. 25.6. 1991, efter Jugoslavien gik i opløsning, og siden 2004 har landet været medlem af både EU og NATO. 

Hovedstad: Ljubljana

Befolkningstal: Ca. 2 mio.        

Afstand fra Danmark: Ca. 1400 km fra den dansk-tyske grænse

Mest besøgte attraktion:  Ljubljana, Postojna grotten og Bled søen

Mere information:

Turistinformation: Slovenien

Find campingpladser i Slovenien