Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Girona, Costa Brava
Log ind Log ind
Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Girona, Costa Brava

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Girona, Costa Brava

I samme øjeblik du krydser den spansk-franske grænse nord for Barcelona, går det op én, at du er kommet til et helt særligt område i Europa. Campingpladserne ligger som perler på en snor.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Her i den nordlige del af Catalonien er selvstændighedstrangen enorm, og når man komme ude fra, er det også ret svært at se, hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre at løsrive sig fra Spanien, for her er alt.

Anne-Vibeke begynder sin rejse oppe i bjergene

Anne-Vibeke begynder sin rejse oppe i bjergene, tæt på Pyrenæerne, og på en hel special campingplads, der er er velegnet til at kigge på stjerner, fordi lydforurening ikke eksisterer her.
Derfra går turen videre til kysten, hvor 90% af alle områdets campingpladser ligger pga. kilometerlange sandstrande, en bagende sol og et godt køkken. At man spiser godt i området skyldes de frodige marker nedenfor bjergene, der sammen med alt godt fra havet byder på et velsmagende og spændende køkken. Verdens bedste restaurant gennem fem år El Bulli lå af gode grunde lige her.
Anne-Vibeke besøger også Salvador Dalis fødeby Cadaqués og provinsens smukke hovedby Girona, der ofte er blevet brugt til storslåede scener i Game of Thrones.
Anne-Vibeke taler også med danske familier, der har fundet deres bud på en perfekt campingferie i det skønne område.

Programmet blev sendt første gang d. 7. august 2017 kl. 20.00 på dk4.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?