Aktiviteter omkring Guesthouse Eleven, Arvika i Värmland, Sverige
Log ind Log ind
Aktiviteter omkring Guesthouse Eleven, Arvika i Värmland

Aktiviteter omkring Guesthouse Eleven, Arvika i Värmland

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Visit Sweden

I Jössefors - et par kilometer nord for byen Arvika - står en tidligere skole, der i dag er bed & breakfast hotellet Guesthouse Eleven og som kan være basen for din næste aktive ferie i Värmland.

Thomas Sørensen

Thomas Sørensen

Rejseskribent

Tilføj favorit

Guesthouse Eleven

Den gamle skole er fra begyndelsen af 1900-årene, men i 2006 købte et hollandsk par ejendommen og brugte to år på at få ombygget og renoveret huset, så det i dag fremstår som et rigtigt hyggeligt familiehotel med 10 værelser i rolige omgivelser. De tidligere klasseværelser er indrettet som gæsteværelser med tilhørende badeværelser og fremstår lyst og venligt. Fra værelserne er der udsigt til enten den store sø Glafsfjorden få meter fra bygningen eller til den anden side, skoven med vandrestier direkte uden for huset.
Det er let at komme ind til byen Arvika, hvis man ønsker at spise ude, men vil man at spise med om aftenen i Guesthouse Eleven er der også mulighed for det. Her kan vælges a la carte - og maden kan anbefales. Den udendørs restaurant er åben hele sommersæsonen. Udover et behageligt ophold og god mad er der rig mulighed for at opleve naturen, være aktiv og tage på eventyr på søerne eller i skoven.

Guesthouse Eleven indrettet i en tidligere skolebygning

Guesthouse Eleven indrettet i en tidligere skolebygning

Udendørs aktiviteter

Nærheden til naturen er en af Guesthouse Elevens fortrin, for her tilbydes et væld af muligheder for alle i familien unge som ældre: Cykelture for almindelige cyklister - men også for mountainbikere - i det bølgende landskab omkring Arvika. Guesthouse Eleven udlejer cyklerne. 
Vandreture på mærkede stier med mulighed for at samle svampe i skoven, se på dyrelivet eller gå på skattejagt med GPS - geocaching.
Glafsfjorden giver mulighed for kanoture - lange eller korte - og kanoerne lejes direkte hos Guesthouse Eleven og sættes i vandet få hundrede meter fra huset. Men her er også mange andre søer at udforske. Men også robåde kan lejes - og hvem vil ikke gerne fange den helt store fisk ude på søen? Her er også mulighed for at træne sig i bueskydning, så lad din indre Robin Hood komme til live. Du kan naturligvis også vælge at slappe af med varme bade eller i saunaen. Her er kort sagt adskillige muligheder for aktivitet og/eller afslapning - og så er priserne på værelserne absolut konkurrencedygtige.

Glafsfjorden ligger få meter fra Guesthouse Eleven

Glafsfjorden ligger få meter fra Guesthouse Eleven

Fakta om Sverige

Hovedstaden i Sverige er Stockholm.

Befolkningstal: Ca. 10 mio.

Areal: Ca. 447.435 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 523 km til Stockholm

Mest besøgte attraktion: Stockholm med bl.a. slotte, den gamle by og Vasa-skibet, men Sverige er også et land med en natur man dyrker aktiv ferie i som skiløb, vandring, kano- og kajakture, cykling m.m. 

Mere information:

Turistinformation: Sverige