Ferieparadiset Weissenhäuser Strand, Nordtyskland
Ferieparadiset Weissenhäuser Strand

Ferieparadiset Weissenhäuser Strand

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Tysk Turist Information

Blot 40 minutters kørsel fra Scandlines færgeleje i Puttgarden finder vi feriecentret Weissenhäuser Strand, der ligger helt ud til Kieler Bugt med en af Tysklands bedste badestrande. Feriecentret er omgivet af smuk natur med tilgroet klitområde mellem feriecentret og havet - og så ligger Weissenhäuser Strand blot fem km. fra den hyggelige by Oldenburg i Holstein.

Thomas Sørensen

Thomas Sørensen

Skribent

Tilføj favorit

Vælg selv boligform

Feriecenter Weissenhäuser har i tilslutning til sit firestjernede Strandhotel med 182 gode værelser også en stort wellnessafdeling "Dünenbad". I dette spa-anlæg tilbydes massage og skønhedskure - og her finder vi både svimmingpool, boblebad og sauna. Her er naturligvis også et stort fitnesscenter med moderne udstyr og veluddannede instruktører som hver dag giver forskellige fitnesskurser. Feriecentret tilbyder også fuldt udrustede ferielejligheder på mellem 25 m2 og 80 m2, ligesom her kan lejes bungalower til storfamilier med op til 10 personer som ønsker at bo mere isoleret. Alle boligformer ligger blot et stenkast fra den fine sandstrand.

Aktiviteter ude og inde

Året rundt er her aktiviteter for såvel unge og ældre - både inde og ude. Er vejret ustabilt er det 7.500 m2 store "Dschungelland" en oplevelse for hele familien. Her findes bl.a. et stort klatreområde i trætophøjde, legeområdet "Det Forbudte Tempel", 4D-bio og et spændende terrarium med forskellige krybdyr. Her finder vi også et af Europas største badelande "Det Subtropiske Badeparadis" med tropiske temperaturer under palmer, hvor man kan få alle slags badeoplevelser året rundt – uanset vejret udenfor! Gå heller ikke glip af vandlejepladsen "Water World" med flere vandrutsjebaner bl.a. den helt unikke 214 meter lange vandrutsjebane "Aqua Racer".

Restauranter med forskellige temaer

Omkring aktivitetscentret "Dschungelland" finder vi flere spisesteder med forskellige temaer og en stor variation i restauranternes tilbud. Spisestederne spænder fra den rå jungle til den elegante italienske restaurant. Så her er rig mulighed for at få flere varierede gastronomiske oplevelser.Der er naturligvis også supermarked, hvis man selv ønsker at stå for maden.

Naturen omkring Weissenhäuser Strand

Diget, der beskytter feriecentret mod havet, er oplagt til en vandre- eller cykeltur. Mellem diget og havet ligger et tilgroet tidligere klitområde, hvor skotsk højlandskvæg sørger for naturplejen ved afgræsning, så uønskede høje træer ikke får vækst. 

Fra feriecentret går stier mellem græsengene og stranden, så selv kørestolsbrugere har let adgang til havet. Er man til havbad kan man benytte badebroen og vil man slappe af på stranden tilbydes de specielle nordtyske strandstole. Og hvem vil ikke gerne spadsere en tur langs vandkanten og få frisk vind i ansigtet?

Scandlines med BorderShop

Sejler man med Scandlines til eller fra Puttgarden, er det oplagt at bruge tid i BorderShop, der med sine 8.000 m2 er blandt verdens største grænsehandelsbutikker - og den eneste flydende!
Her finder vi et bredt sortiment inden for øl, sodavand, konfekture, vin og spiritus. Alene inden for vinområdet er her over 800 forskellige slags at vælge mellem. Og så er her eksperter i vin og spiritus, der står parate til at hjælpe os med at gøre det helt rigtige valg.
Sejler man ikke med Scandlines, kan det alligevel betale sig at lægge vejen forbi BorderShop, da priserne sagtens kan konkurrere med prisniveauet ved grænsehandlen nær Jylland.

Fakta om Tyskland

Hovedstaden i Tyskland er Berlin. 

Befolkningstal: Ca. 83 mio.

Areal: Ca. 357.376 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 356 km til Berlin, ca. 842 km til München 

Mest besøgte attraktion: Metropolerne Berlin og Hamborg men også mange andre byer - kejserbyerne og middelalderbyer med bindingsværk m.v. Tyskland byder på rigtigt meget inden for kultur - og husk de hyggelige julemarkeder.

Mere information:

Turistinformation: Tyskland