Golf i landlig idyl ved Schloss Teschow, Nordtyskland
Log ind Log ind
Golf i landlig idyl ved Schloss Teschow

Golf i landlig idyl ved Schloss Teschow

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Ehrenberg Sørensen Kommunikation

Det firestjernede superior landhotel Schloss Teschow ligger cirka 60 kilometer syd for Rostock midt i det fredede naturområde Mecklenburgische Schweiz i Teschow.

Thomas Sørensen

Thomas Sørensen

Rejseskribent

Tilføj favorit

Golf i naturskønne omgivelser

Schloss Teschow, der er bygget i midten af 1800-tallet, er omgivet af en park og et golfanlæg, som grænser op til søen Teterower See. Hotellets indretning er holdt i lyse farver og en smagfuld traditionel stil, der passer til bygningens alder. Til hotellet hører et 100 hektar stort 4-stjernet golfanlæg med en 18-hullers mesterskabsbane (par 72) og en 9-hullers golfbane for begyndere (par 62), der ligger med udsigt over søen Teterower See. På golfområdet findes der træningsanlæg med 100 udslagspladser, pitching- og chippingbane samt puttinggreen. 
Hotellets gæster får rabat på greenfee og har mulighed for at deltage i golfkurser for begyndere og øvede. Der er naturligvis også mulighed for at leje golfudstyr. 
Schloss Teschows golffaciliteter blev i 2009 certificeret af det tyske golfforbund Bundesverband Golfanlagen og har modtaget et bronzecertifikat af det tyske golfforbund Deutscher Golf Verband for at deltage i miljøprojektet Golf und Natur.

Schloss Teschow

Schloss Teschow

Spa & wellness

Hotellets store spa- og wellnessafdeling indeholder indendørs og udendørs pool, spa-lounge, finsk sauna, brusegrotte, klassisk romersk bad, aromatisk dampbad, koldtvandsbassin og orientalsk dampbad. Hotellet har også en body- og beauty-afdeling, hvor der i otte behandlingsrum tilbydes medical wellness. Konceptet går lige fra klassiske og terapeutiske massager til ansigtsbehandlinger, kosmetiske behandlinger som pedicure, manicure og makeup, ernæringsrådgivning samt renselseskure og healing. Hotellets spa- og wellnessafdeling er certificeret af det tyske wellnessforbund Deutscher Wellness Verband. 

Økologiske råvarer i fokus

I slotsbygningen findes restauranten Conrad, der anvender regionale og økologiske råvarer af højeste kvalitet. På menukortet er der blandt andet kalvekød fra Mecklenburg-Vorpommerns gårde, friskfangede fisk fra områdets mange åer og søer samt det berømte lammekød Müritzlarnm, der er opdrættet på en biodynamisk gård tæt på slottet. På slotsterrassen med udsigt over parken og Teterower See kan du nyde en kop kaffe og et stykke kage fra husets eget bageri. I hotelbaren Landblick - Die Bar kan du afslutte dagen med en drink. Ved siden af slotsbygningen ligger den ombyggede lade Gutsschänke von Blücher, som serverer regionale specialiteter i rustikke og historiske omgivelser.

Få en gastronomisk oplevelse i restaurant Conrad

Få en gastronomisk oplevelse i restaurant Conrad

Aktiv ferie

Uden for hotellet findes gode muligheder for at ride på hest, vandre, løbe, cykle, sejle på søen Teterower See eller padle i kano på floden Peene, også kaldet Nordens Amazonas. 
På rideskolen Silberberg ved siden af slottet kan børnene få rideundervisning og leje heste. Hotellets gæster har også mulighed for at få passet deres børn under opholdet på Schloss Teschow.

Gangbro ved Teschow See

Gangbro ved Teschow See

Ko-safari, byrundture og slotsbesøg

Et stenkast fra slottet kan du besøge den økologiske bondegård Milchhof i Alt-Sührkow og få et indblik i økologisk mælkeproduktion. Bondegården tilbyder også ko-safari i jeep, hvor du kommer helt tæt på bondens bestand af omkring l.500 køer. For de små er husdyrparken Lelkendorf også et besøg værd. Her kan du se sjældne og truede husdyrracer. På øen Burgwallinsel på Teterower See findes en af Europas største og smukkeste speedwaybaner på græs, Bergring Teterow. Hotellet tilbyder guidede byrundture til de nærliggende byer Teterow og Güstrow. Teterow udgør Mecklenburg-Vorpommerns geografiske midtpunkt og ligger ved den sydlige ende af Teterower See. Til byens seværdigheder hører to velbevarede byporte fra det 14. århundrede og et rådhus i nybarokstil. 
I Güstrow kan du blandt andet besøge det smukke renæssanceslot Schloss Güstrow fra 1500-tallet og den dertilhørende slotspark samt den gotiske domkirke fra 1200-tallet og et klassicistiske rådhus fra slutningen af 1700-tallet. Hotellet organiserer også ture i hestevogn, som kører gennem det naturfredede område Mecklenburgische Seenplatte, som er det største sammenhængende søområde i hele Europa. 
I den nærliggende Müritz Nationalpark kan du se sjældne dyr og planter samt mere end hundrede større og mindre søer. Nationalparkens største sø, Müritz See, er over 30 meter dyb og hører til en af de største søer i Tyskland.

Fakta om Tyskland

Hovedstaden i Tyskland er Berlin. 

Befolkningstal: Ca. 83 mio.

Areal: Ca. 357.376 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 356 km til Berlin, ca. 842 km til München 

Mest besøgte attraktion: Metropolerne Berlin og Hamborg men også mange andre byer - kejserbyerne og middelalderbyer med bindingsværk m.v. Tyskland byder på rigtigt meget inden for kultur - og husk de hyggelige julemarkeder.

Mere information:

Turistinformation: Tyskland