Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rhinlandet
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rhinlandet

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rhinlandet

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Riis Rejser

Anne-Vibeke rejser i dette tv-program til Tyskland på flodkrydstogt med skibet Rigoletto, der er udgangspunkt for en ubeskrivelig rejse på de tyske floder Mosel, Rhinen og Main.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Rejsen begynder på Mosel i Tysklands ældste by Trier og fortsætter herefter til de andre historiske perler som f.eks. Cochem, der også ligger på Mosels smukke bredder.

Ved Koblenz, hvor Mosel løber ud i Rhinen, sejler Rigoletto mod syd på Rhinen, der er en hel anden type flod end både Mosel og Main, fordi den er større og langt mere trafikeret og dermed imponerende på sin helt egen måde. Ved Frankfurt am Main sættes der kurs mod Würzburg i Bayern og her afsluttes en imponerende rejse, der kombinerer busrejse og flodkrydstogt på en rigtig fin måde, fordi der holder en dansk bus med rejseleder alle de steder, hvor skibet lægger til. Fordelen ved flodkrydstogt er også, at du har et flydende hotel med dig og du kun skal pakke ud en gang.

Anne-Vibeke gode råd til denne form for ferie, men også masser af rejseinspiration til et historisk smukt område i Tyskland.

Programmet blev sendt første gang mandag d. 6.12. kl. 20 på dk4. Se flere sendetider på www.dk4.dk

 

Fakta om Tyskland

Hovedstaden i Tyskland er Berlin. 

Befolkningstal: Ca. 83 mio.

Areal: Ca. 357.376 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 356 km til Berlin, ca. 842 km til München 

Mest besøgte attraktion: Metropolerne Berlin og Hamborg men også mange andre byer - kejserbyerne og middelalderbyer med bindingsværk m.v. Tyskland byder på rigtigt meget inden for kultur - og husk de hyggelige julemarkeder.

Mere information:

Turistinformation: Tyskland

Rejs til Tyskland med Riis Rejser:

Se rejserne med Riis Rejser her