PRESSE: Anne-Vibeke forlader landet - lever et liv i sus og dus på tropeø (APRILSNAR)
Log ind Log ind
PRESSE: Anne-Vibeke forlader landet - lever et liv i sus og dus på tropeø (APRILSNAR)

PRESSE: Anne-Vibeke forlader landet - lever et liv i sus og dus på tropeø (APRILSNAR)

Anne-Vibeke, kendt fra tv-serien Anne-Vibeke Rejser på dk4, forlader landet for et nyt liv i sus og dus med familien.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Slut med camping

I næsten 20 år har Anne-Vibeke inspireret danskerne til at tage på campingferie over alt i verden. Hun har camperet på alle tænkelige måder og på alle årstider i både Danmark og udlandet. Det er nu slut. I stedet har Anne-Vibeke valgt et liv i sus og dus på den malaysiske tropeø Borneo.
- Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvad livet nu skal bringe, men her ude går livet sin gode gang og ingen har travlt, så det vil jeg først og fremmest nyde og lade mig inspirere af. Jeg har altid levet af at få gode ideer, så mon ikke det fortsætter. I første omgang vil jeg nyde det gode klima, infinty-poolen og de skønne drinks, siger Anne-Vibeke til annevibekerejser.dk.

Nyheden er nået ud til den danske camping branche, som Anne-Vibeke har arbejdet tæt sammen med de sidste 15 år.
- Det er selvfølgelig et stort tab for alle os, der arbejder med camping, at så stor en ambassadør nu stopper sit arbejde. Vi ved Anne-Vibeke brænder for en ferieform, som hun gennem årene har kaldt for VERDENS BEDSTE både i programmerne på dk4, men også på DR og TV2, hvor Anne-Vibeke hvert år har været gæst og fortalt om campinglivets glæder, siger direktør Lars Bilde fra Isabella i Vejle, der er Europas største forteltsproducent.

Portalerne fortsætter

AnneVibekeRejser.dk fortsætter som altid og køres videre af Anne-Vibekes dygtige personale, der har fulgt hende i tykt og tyndt gennem alle årene. Du vil også fortsat kunne se de populære tv-programmer og følge hende på de sociale medier.

- Det er selvfølgelig vemodig at sige farvel til så dygtige kollegaer. Jeg holder virkelig meget af dem, fordi vi altid har formået at have smilet med på arbejde. Vi har ofte meget lange arbejdsdage, så et godt arbejdsklima er alfa og omega og i virkeligheden det, der driver værket. Jeg er sikker på de andre fortsat vil have det sjovt uden mig, siger Anne-Vibeke, der dog står fast besluttet på at forlade landet.