PRESSE: Anne-Vibeke Isaksen modtager fornem pris
Log ind Log ind

PRESSE: Anne-Vibeke modtager fornem pris

Anne-Vibeke Isaksen, der er kendt fra Anne- Vibeke Rejser på dk4 og DRs "Ud i det blå" har netop modtaget prisen "The Golden Pen" - den gyldne pen.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Det er Kroatiens Turistråd, der en gang om året uddeler prisen til udenlandske journalister, der har ydet en ekstraordinær indsats for turisterne i landet. Prisen blev overrakt ved en stor gallamiddag på historiske Hotel Kvarner i Opatija, Kvarner fredag d. 6.6.08.

- Det er altid prisværdigt at blive belønnet for sit arbejde, men jeg er speciel glad, fordi prisen også viser, at camping bliver mere og mere accepteret. Forbrugerne har forlængst fundet ud af, at camping er skønt, men mange af de udenlandske turistråd i Danmark ved meget om charter og hotelferie, men gør ikke så meget ved camping. De kan dermed ikke give den fornødne informatiom om denne ferieform i landet, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der har camperet i mere end 70 lande sammen med sin mand Tv-fotograf Rasmus Schønning.

Anne-Vibeke modtager prisen for to halv timers camping- og rejseprogrammer i DK4 serien "Anne-Vibeke Rejser" om camping Istrien Rundt. Programmerne er også udkommet på DVD og fulgt op af adskillige artikler i BT og her på portalen. Se links herunder.

- Vi undersøger forholdene for andre rejsende, så de sparer tid og lettere kan vælge det de ønsker for ferien. Kroatien er en dejligt campingland, men der er stor forskel på campingpladserne, så det er rart at vide, hvor man skal køre hen, siger Anne-Vibeke, der også fortæller, at én tur til Kroatien ikke er nok. Landet er spændende på mange områder og der er meget at rejse efter.

Prisen blev fejret sammen med 35 nominerede journalister, der modtog fra hele verden på en fire dages rundrejse i Kvarner distriktet samt til flere af øerne i Adriaterhavet. Danske Jesper With, der også var med i Kroatien, fik prisen indenfor kategorien "Artikler".