Koh Lanta i Thailand - en fredfyldt perle
Log ind Log ind
Koh Lanta - en fredfyldt perle

Koh Lanta - en fredfyldt perle

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Spies

Koh Lanta Yai er en ø der ligger i Krabi provinsen i den sydøstlige del af Thailand. Den ligger helt ud til det Andamanske hav mellem en perlerække af små øer i det thailandske skærgårds område.

Lasse Løndahl Henriksen

Lasse Løndahl Henriksen

Fotograf

Tilføj favorit

Roligt ferieparadis

Øen er en af de mere fredelige områder i provinsen uden alt for mange turister og store hoteller. I stedet er der få, men meget behagelige og familievenlige resorts, der udover pool, også har adgang til nogen af de smukkeste sandstrande i området. For at komme ud til Koh Lanta skal man med færge fra fastlandet og det i sig selv er en oplevelse. Færgen er hovedfærdselsåren og bliver brugt af de lokale til transport af hvad som helst.

Den gamle by

Lanta Old Town er øens hovedstad og meget kulturelt afvekslende. Det ser man blandt andet i de Buddhistiske templer der findes i byen. Byen er hyggelig som resten af øen og her hersker en meget afslappet stemning. Den lange mole ved havnen fungerer som port til de mange små øer i det smukke Andamanske hav. Koh Lanta er med de rolige forhold et godt feriested for dem der gerne vil have en afslappet ferie, men dog stadig have adgang til moderne faciliteter.

Fakta om Thailand

Hovedstaden i Thailand er Bangkok. 

Befolkningstal: Ca. 69 mio. 

Areal: Ca. 513.120 km². 

Afstand fra Danmark: Ca. 8.813 km til Bangkok.

Mest besøgte attraktioner: Badeferie i set sydlige Thailand og byerne i nord med paladser og hellige templer. Thailand har også flere spændende nationalparker.

Mere information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Thailand