Drengedrømme på Camp Nou - oplev FC Barcelonas hjemmebane
Log ind Log ind
Drengedrømme på Camp Nou - oplev FC Barcelonas hjemmebane

Drengedrømme på Camp Nou - oplev FC Barcelonas hjemmebane

Barcelona er en af de få byer i verden, der får fodboldfans fra hele verden til at rejse hertil alene pga. et fodboldhold. FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou er meget mere end fodbold og uanset om du er til fodbold eller ej, er stedet magisk og bestemt et besøg værd.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Camp Nou i Barcelona

Camp Nou blev bygget mellem 1954 og 1957 og designet af arkitekterne Francesc Mitjans-Miró, Lorenzo García Barbon og Josep Soteras Mauri. Det kostede på det tidspunkt 288 millioner pesetas. Ca. 90.000 så den første kamp, som FC Barcelona også vandt på Camp Nou med en imponerende sejr på 4-2 mod et hold fra Warszawa. Eulogio Martínez scorede det første mål på Camp Nou og skrev sig dermed i historiebøgerne.

Messi, Michael Laudrup og alle de andre

På Camp Nou er museet El Museu del Barça med over 1,2 mio. besøgende det mest besøgte museum i hele Catalonien. Museet blev indviet i 1984 hvor den daværende præsident for Barcelona Josep Lluís Nuñez. På museet kan der ses 1.420 ting om FC Barcelonas historie, hvoraf de 420 er trofæer. Messi guldstøvle og interaktive storskærme fortæller om de mange sejre og de mest interessante spiller. Michael Laudrup er bestemt en af dem.

Lange køer og god plads

Det kan anbefales at komme fra morgenen af, for der er lange billetkøer, når man kommer lidt op af dagen. Det går dog forholdsvis hurtigt, og når du først har sin billet, så er der plads nok inde i anlægget. Køb alternativ din billet online før ankomst.