PRESSE: Tre generationer rejser Nordatlanten Rundt
Log ind Log ind

PRESSE: Tre generationer rejser Nordatlanten Rundt

Nu kan du glæde dig til at følge tre familier, tre generationer, rejse i tre forskellige vogntog til tre meget forskellige destinationer. Turen hedder "Nordatlanten Rundt" og går fra Danmark til Island, videre til Færøerne og endeligt til Shetlandsøerne. Hele rejsen vises i tre 40 minutters Tv-programmer i serien Anne-Vibeke Rejser" på Dk4.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Nybegyndere i Combi Camp teltvogn

Hella Larsen og hende to teenagepiger, Heidi og Linda, må siges at være nye indenfor campinglivet. Ikke desto mindre sagde de ja til at tage med på det de kalder deres livs rejse. En måned i Nordatlanten. Pigerne, der går i niende klasse, fik uden problemer fri fra skole, og så var familien klar til afgang. 

Hella, Heidi og Linda kører på denne tur med bil og teltvogn. En let måde at campere på, fordi man ikke mærker man har noget på krogen og en dejlig måde at campere på fordi man er lidt tættere på naturen end når man bor i campingvogn eller autocamper.

De erfarne rejser i LMC autocamper

Britta og Ole Koch har været med os på flere rejser. En stor fornøjelse for os alle. Som altid kører de i autocamper. Denne gang en ny model fra LMC. Britta og Ole har rejst det mest af Europa tyndt, men primært på kontinentet. Så der er ikke noget at sige til at de også glæder sig til en stor ferieoplevelse. 
Og vi andre kan lukrere på deres mange års erfaringer.

Anne-Vibeke med familie i LMC campingvogn

Anne-Vibeke Isaksen rejser med sin familie i LMC Campingvogn. På denne rejse testes en helt almindelig familievogn med køjer. Man har fordomme om, at det er farligt at tage sin egen campingvogn med til Island og Færøerne, men det er det ikke. Det er nemlig anden gang Anne-Vibeke drager til Færøerne med campingvogn og glæder sig denne gang til at føre Island og Shetlandsøerne til ruten. Med på turen har hun som altid Rasmus, der filmer og parrets to børn Mie og Mathias.

Stor bredde og mange muligheder

På denne tur er yngste deltager Mie på 2½ år og Ole er godt 70, så der er virkelig stor aldersspredning, men det er ingen hindring for at holdet går godt i spænd sammen. Her sidder vi tæt i LMC autocamperen. Det fungerer rigtig godt, når vi holder ind og skal spise frokost og det f.eks. ikke er godt nok vejr til at sidde ud. På ingen tid er der dækket op og vi kan spise. Vi spiser morgenmad hver for sig, frokost på forskellige vis og aftensmad i enten campingvognens fortelt eller i teltvognen.

Bedst plads i Combi Campen

Paradoksalt nok er der mest plads i Combi Campen. Inde kan alle ni personer sidde og når forteltet er sat på er der virkelig god plads. Imponerende og hyggeligt fordi vi så kan spise sammen.

Fortelt og læsejl i ét

Indenfor er der i LMC campingvognen plads til to voksne og to børn, og når der er fortelt på, er der plads til mange. Her spiser vi også en del aftener. Ole passer grillen, men vi andre tilbereder alt tilbehøret. At spise godt hører med til enhver ferie! 

Forteltet (Isabella Zenith) sættes utrolig let op og siderne kan tage af og sættes på alt efter hvordan man vil have det. Stor flexibilitet.

Se rejsen i Tv

Første program sendes mandag den 7. januar 2007 kl. 22.00 på dk4.